Modern Ofis Dekorasyonları

Ofisler artık modern bir görünme kavuşuyor. Gün geçtikçe ofislere dekorasyonlarına verilen önem artıyor. Size bu yazımızda modern ofis dekorasyonlarını tanıtacağız..

Mr_Desing ofisi, Tokyo,




 Bir grafik tasarımcı Kenjiro Sano olarak bilinen MR_DESIGN modern bir ofis tasarlamıştır. Iç mekan titizlikle tasarlanmıştır.Modern bir ofis mobilya düzeni vardır. Toplantı alanları bir şemsiye ile modern ofis görünümüne çevirmiştir.






Pandora İnternet Radyosu Ofisi, Chicago




Tribune Kulesi Pandora'nın Chicago ofisi, referansları müzik türleri, kişilikleri, ve ortak kullanım alanlarında entegre sanat ve müzik tasarımlarıyla modern bir ofis görünümü almııştır. Tamamı camdan oluşan duvarları, personelin muhteşem manzarasını tam erişimi sağlamak odalar karşılarken tuhaf telefon kabinleri, konferans görüşmeleri ve iş kafaları aşağı için köşe sağlar.

Bu ofis Eastlake Studio tarafından tasarlanmıştır.





Swarovski UK Headquarter ofisi, Londra



117 yaşındaki Swarovski markası son bir kaç yılda ciddi dönüşüm gördük. Hala öncelikle kristal ile ilişkili iken, firma şimdi öncelikle bir genç kadın moda markası olarak algılanmaktadır. Ürün ve perakende satış yeni bir çığır ederken, şirketin önceki İngiltere merkez kendisini geride bulmuştu. Swarovski markasının modern ofisi çalışanları ve yeni gelenleri ciddi anlamda olumlu etkilemektedir.




Leave a Reply